Lichting 22/23

AllCommunicatieDesignVideoFotoWebdesignIllustratieMuziekproductiePodcastBestuurPresentatieTekst
Merel van Bommel
Vormgeving

Merel van Bommel

Video

Robin Verbruggen

Presentatie

Elyse Kruit

Vormgeving en Illustratie

Daan van den Nieuwenhof

Communicatie

Sophie Houppermans

Communicatie

Nina van Loosen

Tekst

Rosalie Blom

Illustratie

Vera Joosten

Julia Meilink
Communicatie

Julia Meilink

Esmée Mooren
Podcast

Esmée Mooren

Meike Zandjans
Vormgeving

Meike Zandjans

Meike van Wuijtswinkel
Fotografie

Meike van Wuijtswinkel

Vormgeving & Communicatie

Alba Canisius

Fotografie en Voorzitter 2020-2022

Sophie Theunissen

Muziekproductie

Huub Berendsen

Video en Penningmeester 22/23

Tim Wiesner

Presentatie

Storm Wissink

Foto

Niels Roos

Illustratie

Lina van Otterdijk

Foto

Isa Emmen

Illustratie

Inge Spoelstra

Design en Secretaris 22/23

Floor Baas

Foto

Sam Theunissen

Vormgeving

Merel van Bommel

Video

Robin Verbruggen

In 2021 kwam Robin als stagiair bij RCC en nu produceert hij zijn eigen video’s.

Foto door: Tim Wiesner

Presentatie

Elyse Kruit

Hoi! Mijn naam is Elyse, student Communicatiewetenschap en ik werk als presentator voor RCC! Pas sinds een tijdje ben ik erachter dat ik houd van creatief bezig zijn. Iets doen waar ik mezelf in kan uiten of mijn eigen ideeën in kwijt kan– en ineens kwam RCC voorbij. Zonder twijfel heb ik me meteen aangemeld voor de selecties en tot mijn blijdschap ben ik alle rondes doorgekomen. 

Binnen RCC wil ik mezelf verder ontwikkelen voor de camera en erachter komen wat mijn sterke en/of zwakke punten zijn. Het leuke aan presenteren vind ik dat ik lekker mezelf kan zijn en verschillende dingen mag doen waar ik energie van krijg, en dat het niet voelt als werken. Als ik later groot ben, word ik graag de nieuwe Chantal Janzen of actrice of misschien wel allebei. Misschien cliché, maar dat lijkt me geweldig. Spelen met de camera en het publiek, je eigen karakter stoppen in de programma’s. Net zoals Chantal – toch mijn grote voorbeeld – dat dus doet, die daar ook keer op keer voor bekroond wordt. Dat is toch wel het grootste compliment dat je kunt krijgen.

Klik op de link om naar Elyse’s portfolio te gaan

Foto door: Tim Wiesner

Elyse’s portfolio:‏‏‎

Vormgeving en Illustratie

Daan van den Nieuwenhof

Hi, mijn naam is Daan, geneeskundestudent, grafisch ontwerper en digitaal illustrator. Al jaren zijn deze twee een grote hobby van mij en het is dan ook een droom geweest om hiermee ook echt voor opdrachtgevers te werken en wat bij te verdienen. RCC maakt het voor mij mogelijk om in contact te komen met opdrachtgevers, zodat ik tijdens mijn studie ook wat bij verdien met mijn hobby. Daarnaast brengt RCC mij in contact met meer studenten zoals ik, zodat we samen onze ervaringen kunnen delen. De komende tijd ga ik me richten op het uitbreiden van mijn portfolio en op meer leren over het gebruik van animatie in grafisch ontwerp. Mijn grote voorbeeld? Salvador Dali. Zijn absurde manier van denken en de geweldige werken die daaruit voort kwamen, inspireren mij altijd om out of the box te blijven denken.

Klik op de link om naar Daans portfolio te gaan.

Foto door: Tim Wiesner

Daans portfolio:

Communicatie

Sophie Houppermans

Communicatie

Nina van Loosen

Foto door: Tim Wiesner

Tekst

Rosalie Blom

Foto door: Tim Wiesner

Illustratie

Vera Joosten

Foto door: Tim Wiesner

Communicatie

Julia Meilink

Random tekst

Julia's portfolio:

Podcast

Esmée Mooren

Esmées portfolio:

Vormgeving

Meike Zandjans

Fotografie

Meike van Wuijtswinkel

Meike's portfolio:

Vormgeving & Communicatie

Alba Canisius

Hi! Mijn naam is Alba Canisius en ik werk voor RCC als tekstschrijver en conceptontwikkelaar. Ik ben onderdeel geworden van RCC, omdat het een fantastisch initiatief is voor studenten die al meer willen doen in waar ze passie voor hebben én je er werkervaring mee opbouwt. Mijn doel is om zoveel mogelijk ervaring op te doen in hoe je met opdrachtgevers communiceert, nog beter samenwerkt en passende content kan verzorgen. Na mijn studie wil ik graag bij een communicatie- of reclamebureau gaan werken als art director, copywriter of conceptontwikkelaar. Zolang ik maar mijn creativiteit kwijt kan.

Klik op de link om naar Alba’s portfolio te gaan.

Foto door: Niels Roos

Alba's portfolio:

Fotografie en Voorzitter 2020-2022

Sophie Theunissen

Hoi! Ik ben Sophie, tweedejaars Communicatiewetenschap na een tussenstop op de HKU en vele anderen, en ben de voorzitter van deze club. Mijn brein zit vol ideeën, altijd. Stomme, rare, grappige, idiote en hele leuke. RCC was er eentje van— and look at it now! Ik wilde zó graag dat er een plek kwam waar creatieve studenttalenten aan de slag kunnen in hun favoriete niet-wetenschappelijke vakgebied om nieuwe grenzen te verkennen, serieus genomen te worden, te leren van pro’s, elkaar en bovenal veel lol te hebben, dat ik vier fantastige lui heb verzameld om dat waar te kunnen maken. Zelf modder ik graag ook wat aan in de artsy hoek. Zo fotografeer ik alles wat los en vast zit, schrijf ik korte stukjes over toevallige ontmoetingen en communiceer/bedenk/produceer er op los. Voor gratis en voor geld. Best of both worlds! Enne, als je me vraagt wat ik later wil worden, dan is het antwoord natuurlijk ‘nog lang en gelukkig’!

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje!

Foto door: Isa Emmen

Email:

Muziekproductie

Huub Berendsen

Hallo! Ik ben Huub Berendsen, 21 jaar en ik studeer Communicatiewetenschap. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het schrijven en produceren van mijn eigen muziek. RCC geeft mij de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan door nu ook voor andere mensen muziek te gaan produceren! Dit zorgt ervoor dat ik op een hele andere manier naar het muziekproductieproces moet gaan kijken. Wat ik zo mooi vind aan het produceren van muziek is dat de combinatie van verschillende geluiden ervoor zorgt dat je van helemaal niets naar een aangenaam geluid gaat waar je lichaam (hopelijk) blij van wordt. Een artiest die hier een master in is, is Kevin Parker, het brein achter Tame Impala. De manier waarop hij alle vier de Tame Impala albums in zijn eentje heeft geproduceerd is fenomenaal. Om ook maar een klein beetje in de buurt te komen van dat niveau van producen zou geweldig zijn. Door bij RCC te werken en veel ervaring op te doen kan ik een stapje in de juiste richting zetten.

Klik op de link om naar Huubs portfolio te gaan.

Foto door: Sophie Theunissen

Huubs portfolio:

Video en Penningmeester 22/23

Tim Wiesner

Hoi! Mijn naam is Tim Wiesner. Ik studeer Kunstmatige Intelligentie en werk voor RCC als videograaf. RCC biedt me een manier om mijn vaardigheden in te zetten en aan een aantal concrete projecten te werken. Ik vind het ook erg leuk dat klanten binnen de universiteit gebruik kunnen maken van de talentvolle mensen die er al zijn. Werken in een team met andere getalenteerde studenten die allemaal hun eigen specialiteit hebben is ook geweldig! Ik ben in de eerste plaats bij het RCC gekomen in de hoop meer ervaring op te doen met echte projecten, in plaats van alleen maar videowerk te doen voor de lol. Ik kijk er naar uit om mijn vaardigheden uit te breiden en nieuwe te leren!

Wat ik erg leuk vind aan videografie is dat het uit zoveel verschillende disciplines bestaat. Van het ontwikkelen van ideeën, het plannen van een shoot, het belichten van een shot en het aansturen van mensen, tot het bewerken, geluidsontwerp en motion graphics, er is een enorm scala aan verschillende taken die videografie tot iets maken dat nooit saai wordt. Het is een kunst die veel creativiteit vereist, maar tegelijkertijd veel probleemoplossing voor heel concrete uitdagingen.

Klik op de link om naar Tims portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Tims portfolio:

Presentatie

Storm Wissink

Ik ben Storm, student Communicatiewetenschap en studenttalent presentator bij RCC. Als enthousiasteling ben ik in eerste instantie bij RCC gekomen om ervaring op te doen, met het doel ‘later’ de mediawereld in te duiken. Nog steeds is ervaring opdoen in mijn ogen erg belangrijk binnen RCC, maar ook probeer ik mezelf te ontwikkelen als unieke presentator en mediamaker in het algemeen. Waarom dan presenteren? De vlotte babbel zit in de familie denk ik, maar daarnaast wil ik graag mensen entertainen en informeren, iets doen wat toegevoegde waarde heeft en laat een microfoon nou erg vertrouwd in de hand liggen.

Toen ik nog ‘klein’ was wilde ik van alles worden, het liefst 10 dingen tegelijk. Nu wil ik vooral mezelf blijven, maar mezelf wel ontwikkelen tot een jonge professional. Echt idolen heb ik niet, maar ik wil graag leren van mijn omgeving als een echte teamplayer. Voor nu is het nog hard werken, op de voor- en achtergrond, maar ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Klik op de link om naar Storms portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Storms portfolio:

Foto

Niels Roos

Hoi! Mijn naam is Niels Roos. Ik studeer Biologie en ben daarnaast bezig met een fotografieopleiding. Ik zit dus bij RCC voor de fotografie. Het leuke aan RCC is de kans om andere creatieve mensen te ontmoeten en met ze samen te werken. Ook wil ik graag ervaring opdoen met het werken met opdrachten. Ik wil uitgedaagd worden en uit mijn comfortzone werken om te ontwikkelen in nieuwe gebieden. Het leuke aan fotografie vind ik dat het de mogelijkheid biedt om de schoonheid van het normale leven vast te leggen. Kleine details, kleurcombinaties of interessante schaduwen. Ik hou van esthetiek en ik streef naar een sterke compositie. Het kleurgebruik van Saul Leiter en de weloverwogen composities met interessante onderwerpen van Joel Sternfeld zijn mijn grote inspiratiebronnen. Het lijkt me leuk om later ook les te geven in fotografie en mensen enthousiast te maken en ze te inspireren. Verder zou ik erg graag werk in opdracht van bijvoorbeeld Vogue willen doen.

Klik op de link om naar Niels’ portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Niels' portfolio:

Illustratie

Lina van Otterdijk

Hallo! Mijn naam is Lina van Otterdijk, 23 jaar oud en studente van de Research Master Cognitive Neuroscience, met als specialisatie Language and Communication. Mijn creatieve kant kan ik vooral kwijt bij het RCC met het maken van illustraties. Het fijne aan dit collectief is dat ik me echt kan focussen op illustreren en niet al te veel tijd kwijt ben met praktische zaken. Dit is ook meteen een leerdoel; om mezelf te ontwikkelen tot zelfstandige illustrator, zodat ik later ook zelf opdrachten kan blijven aannemen. Met een illustratie kan je namelijk bij bijna iedereen wel een lach op diens gezicht toveren, en mooier dan dat wordt het niet. Verder kan een illustratie veel verschillende vormen aannemen en zie ik het als een uitdaging om veel uit te blijven proberen. Ik ben momenteel fan van het boek van Charlie Mackesy, “de jongen, de mol, de vos en het paard”. Zo’n mooie illustraties! Later als ik groot ben… word ik ook graag illustrator voor (kinder)boeken. Als het aan mijn studie ligt, zie ik eerder een toekomst voor me als baanbrekend wetenschapper, maar wie weet komen meerdere dromen uit…

Klik op de link om naar Lina’s portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Lina's portfolio:

Foto

Isa Emmen

Ik ben Isa Emmen, derdejaars studente politicologie en ik werk als fotograaf voor RCC. De oprichting van RCC kwam heel gelegen, omdat ik al een tijdje met een creatieve block zat en ik alleen al door het aanmelden bij RCC nieuwe inspiratie en nieuw enthousiasme kreeg voor fotograferen. Fotografie vereist een andere manier van kijken naar je omgeving en al helemaal als je analoog fotografeert, omdat je dan een stuk zuiniger en voorzichtiger moet zijn met wat je vastlegt. Portretten schieten doe ik het liefst. Elke persoon die ik voor mijn camera krijg biedt me een nieuwe uitdaging: degene zo goed mogelijk vastleggen in wat hen uniek maakt.

RCC zal voor mij een hele nieuwe omgeving worden om creatief in te zijn, die verder gaat dan familiefoto’s of concepten uitwerken met vrienden. Waar ik meer over zou willen leren is het technische aspect van fotografie en in het bijzonder het bewerken van foto’s. Mijn Photoshop skills zijn erg karig en het zou leuk zijn als die naar een hoger niveau getild zouden kunnen worden.

Klik op de link om naar Isa’s portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Isa's portfolio:

Illustratie

Inge Spoelstra

Hoi, mijn naam is Inge Spoelstra, ik woon in Nijmegen en studeer Religiewetenschappen. Voor RCC werk ik binnen de discipline illustratie, omdat ik daarmee graag meer binnen de universiteit wil doen. Ik werk graag met uitgeknipt beschilderd papier, linosnede en borduurgaren, waarbij ik me laat inspireren door science-fiction, maatschappelijke thema’s en het leven van de Sims. In mijn werk passeren eigenaardige figuren, macabere taferelen, vreemde apparaten en robots de revue.

Klik op de link om naar Inge’s portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Inge's portfolio:

Design en Secretaris 22/23

Floor Baas

Ik ben Floor Baas, masterstudente Biomedische Wetenschappen. Om me naast mijn studie creatief uit te kunnen leven, heb ik me aangemeld bij RCC. Grafisch ontwerp is één van mijn vele hobby’s, en wat vind ik het tof om via RCC mensen te helpen hun verhaal over te brengen! Het gezegde luidt dat je een boek niet moet beoordelen op zijn omslag – stiekem doe ik dat soms toch, en ik ben vast niet de enige. Ik geloof dat een mooi beeld iemands verhaal kracht kan geven en zet me dan ook graag in om die beelden te maken. Bij RCC hoop ik veel ervaring op te doen, zowel door nieuwe soort opdrachten te mogen vormgeven voor verschillende disciplines als door creatief te werken in een professionele omgeving. Ik kijk ernaar uit om veel moois te mogen maken!

Klik op de link om naar Floors portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Floors portfolio:

Foto

Sam Theunissen

Hoi! Ik ben Sam Theunissen, een van de fotografen van het RCC. Op het moment ben ik bezig met de research master Linguistics & Communication Sciences, met een specialisatie in beschrijvende en vergelijkende taalwetenschap. Hoewel ik mijn studie heel interessant vind, geeft het me niet de mogelijkheid om creatief en praktisch bezig te zijn. Daarom ben ik zo blij dat ik nu voor RCC aan de slag kan met mijn hobby! In fotografie vind ik het mooi dat iets ontastbaars om te zetten is in een beeld. Door te spelen met kleur, licht, setting, en je onderwerp, kan je een bepaald concept of gevoel opeens vertalen naar iets dat mooi is om naar te kijken. Het lijkt me leuk om hier later iets mee te doen, bijvoorbeeld in de vorm van documentairefotografie. Tot het zo ver is, kan werken bij het RCC me helpen om een eigen stijl te ontwikkelen – ik vind het namelijk tof als je aan foto’s kan zien welke fotograaf erachter zit.

Klik op de link om naar Sam’s portfolio te gaan

Portfolio Sam:

Alumni

AllDesignFotoIllustratieMuziekproductiePresentatieCommunicatieTekstVertalenVideoWebdesignWorkshops
Design

Lisan Pot

Video

Jerom Hartmann

Design & Animatie

Christijn Winkelmolen

Design

Tatyana Dimitrova

Conceptontwikkeling & Social Media

Sanne Zwart

Penningmeester 2020-2022

Rick van Nuland

Tekst

Edo Kamers

Video

Quincy van den Berg

Webdesign

Michael de Borst

Design

Lisan Pot

Hoi! Ik ben Lisan Pot en masterstudent Commerciële Communicatie. Daarnaast ben ik actief als grafisch vormgever bij RCC. Door mijn vorige studie ben ik in het creatieve vak gerold. Later wil ik dan ook graag een creatieve baan waarbij ik uitdagende en creatieve opdrachten mag uitvoeren. RCC is de plek om alvast van de sfeer te mogen proeven en een portfolio op te bouwen. Ook is het leuk om in contact te komen met andere creatieve mensen en van elkaars werk te leren. Ik vind het super tof om opdrachtgevers te helpen hun ideeën waar te maken en hun werk vorm te geven in een mooi design. Ik hoop nog veel uitdagende en creatieve opdrachten te krijgen waar ik nog veel van kan leren. Naast grafische vormgeving ben ik ook graag bezig met fotografie.

Lisan was studenttalent in de lichting ’20/’21.

Klik op de link om naar Lisans portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Lisans portfolio:

Video

Jerom Hartmann

Hallo! Mijn naam is Jerom Hartmann en ik studeer Communicatiewetenschap, waar mijn grootste interesse ligt bij creatieve marketing. Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik een fascinatie voor film en dit heb ik van een leuke hobby naar een steeds serieuzere en professionele vaardigheid ontwikkeld. Ik ben ook een groot filmliefhebber en haal voor het maken van mijn video’s vaak inspiratie uit verschillende films. Ik vind RCC een mooi initiatief voor studenten met creatieve ambities en ik wil dan ook graag mijn vaardigheden inzetten voor dit collectief, om professionele bedrijfsfilms en promotievideo’s te maken. Filmopname, geluidsopname, montage en het maken van achtergrondmuziek verzorg ik allemaal.

Jerom was studenttalent in de lichting ’20-’21.

Klik op de link om naar Jeroms portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Jeroms portfolio:

Design & Animatie

Christijn Winkelmolen

Hey! Ik ben Christijn Winkelmolen. Ik studeer Biomedical Sciences en ik hou mij vooral bezig met graphic design. Ik heb ervaring met logo’s, posters, merchandise, flyers, promotieschermen en animaties maken. Ik hou ook erg van muziek maken en heb daarom vorig jaar soundlabnijmegen (studentenvereniging voor DJs en producers) opgericht waarvan ik de huisstijl heb ontworpen en veel promotiemateriaal voor heb gemaakt. Op deze manier creatief bezig zijn vind ik erg leuk en dat ik er dan ook nog bij Radboud Creative Collective mijn werk van kan maken is top!

Christijn was studenttalent in de lichting ’20-’21.

Klik op de link om naar Christijns portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Design

Tatyana Dimitrova

Mijn naam is Tatyana en ik zit in mijn derde jaar van de studie Kunst en Cultuur aan de Radboud Universiteit. Ik maak als grafisch ontwerper deel uit van RCC. Waarom RCC? Op het moment dat ik ze me zag volgen op Instagram, dacht ik dat ik moest solliciteren. Ik aarzelde echter, omdat ik een autodidactisch grafisch ontwerper ben en ik niet zeker was van mijn vaardigheden. Een vriendin die me kennis liet maken met grafisch ontwerp, was mijn grotere aanmoediging, dus ik volgde haar advies op en solliciteerde. En hier ben ik! Onderdeel van het mooie team van RCC! Mijn belangrijkste persoonlijke doel als onderdeel van dit geweldige collectief is om te leren. Ik wil mijn portfolio uitbreiden, mogelijk nieuwe vaardigheden en kennis opdoen van grafisch ontwerp. Toen ik tweeënhalf jaar geleden voor het eerst begon met het ontwerpen van het tijdschrift van studievereniging KNUS, realiseerde ik me dat het plezier dat ik haal uit het ontwerpen iets is dat ik zo lang mogelijk in mijn leven wil blijven ervaren. En wat mijn grootste inspiratie is vraag je je misschien af? Vrouwen.

Tatyana was studenttalent in de lichting ’20-’21.

Klik op de link om naar Tatyana’s portfolio te gaan

Tatyana’s portfolio:

Conceptontwikkeling & Social Media

Sanne Zwart

Hi! Ik ben Sanne, masterstudent Communicatiewetenschap en werkzaam binnen RCC voor communicatie en concepting. Mijn ‘talent’ is daarnaast ook social media, waar ik een lichte verslaving aan heb en het liefste zit ik non-stop op Instagram te scrollen. RCC sprak mij aan vanwege de flexibiliteit en het idee om jouw talent verder te ontwikkelen binnen verschillende professionele opdrachten. Zodra het mijn tijd is om van de Radboud Universiteit afscheid te nemen, hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen en een carrière na te streven als schrijver/vertaler en docent. In de tussentijd blijf ik lekker druk met communicatieklussen binnen via RCC.

Sanne was studenttalent in de lichting ’20-’21.

Klik op de link om naar Sannes portfolio te gaan.

Sannes portfolio:

Penningmeester 2020-2022

Rick van Nuland

Ik ben Rick van Nuland en ik ben de penningmeester van het collectief. Zelf volg ik de studie bedrijfskunde en ben dus niet echt een creatief talent, máár iedereen doet waar die goed in is. Voor mij zijn dat financiële en andere officiële zaken regelen. Hoewel dat al aardig lukt valt er nog veel te leren, en dat is ook mijn uiteindelijke doel!

Maar waarom bij RCC willen leren, kan je jezelf afvragen? RCC is voor mij dé perfecte plek om jezelf te ontwikkelen, doordat je de kans krijgt om met de praktijk bezig te zijn met persoonlijke begeleiding

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje!

Foto door: Isa Emmen

:

Tekst

Edo Kamers

Mijn naam is Edo Kamers. Ik ben 21 jaar oud en studeer sinds 2018 Recht & Management aan de Radboud Universiteit. Ik ben actief bij RCC als schrijver. Ik heb altijd een passie gehad voor taal. Mijn teksten zijn meestal formeel van aard, maar ik kan ook mijn vaagste gedachten goed op het papier kwijt. Ik heb me aangemeld voor RCC omdat ik mijn talenten wil blijven ontwikkelen en het enthousiasme van de organisatie erg aanstekelijk is. Mijn ontwikkelingsdoel binnen RCC is om te leren hoe ik door middel van taal nog meer tot de mensen door kan dringen. Of ik hier mijn werk van kan maken weet ik niet, maar ik droom ervan om een adviesbureau op te zetten dat zich toespitst op communicatie, presentatie en speeches. Tot het zover is, schrijven we rustig door…

Klik op de link om naar Edo’s portfolio te gaan.

Foto door: Sam Theunissen

Edo's portfolio:

Video

Quincy van den Berg

Hoi! Mijn naam is Quincy van den Berg. Ik doe de pre-master Communicatiewetenschap en werk bij RCC als videograaf. RCC is een unieke kans om samen met andere leeftijdsgenoten met verschillende talenten creatief bezig te zijn, te ontwikkelen en te leren. Samen met RCC kan ik mijn netwerk en ervaringen binnen video uitbreiden. Het belangrijkste wat ik als studenttalent uit RCC wil halen is om mijn video naar een volgend level te brengen en kwalitatief betere content te maken. Het gave aan RCC is dat mijn video gecombineerd kan worden met andere talenten, zoals contentontwikkelaars, grafisch designers en presentatie, waardoor het verder gaat dan alleen een simpele video.

Het toffe aan film vind ik, dat je verhalen kan vertellen vanuit verschillende perspectieven. Door gebruik te maken van geluid, bewegend beeld en effecten in de nabewerking kan je een compleet verhaal vertellen en mensen mee nemen in jouw wereld. Mijn grote voorbeeld is dan ook Kane Vato.

Klik op de link om naar Quincy’s portfolio te gaan.

Quincy's portfolio:

Webdesign

Michael de Borst

Mijn naam is Michael de Borst. Ik ben een tweedejaars student Rechtsgeleerdheid en ondernemer met mijn consultancybedrijf PRJCT.design. Hiernaast ben ik actief bij RCC als webdesigner en allround digitale creatieveling. Ik had me aangemeld bij RCC, omdat het me een super manier leek om in contact te komen met andere studenten en opdrachtgevers om zo mijn netwerk verder uit te breiden. RCC biedt ook geweldige mogelijkheden om jezelf professioneel te ontwikkelen. Zo hoop ik, door met nog meer opdrachten aan de slag te gaan, nog beter te worden in wat ik doe en zo steeds verder kan doorgroeien.

Klik op de link om naar Michaels portfolio te gaan

Michaels portfolio: